Ξέρατε ότι για να αλλάξετε μια συνήθεια, χρειάζονται μόνο 21 ημέρες; Αν πραγματικά θέλετε μια πιο υγειή και ευτυχισμένη ζωή, ελάτε να συμμετάσχετε στην πρόκλησή μας και να επιτύχετε τα αποτελέσματα που πάντα επιθυμούσατε!


65.00 
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Γεύσεις Formula 1: *

Μάθε Περισσότερα


Η πρόκληση 21 ημερών θα σας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να προκαλείτε τον εαυτό σας κάθε μήνα! Οι αφοσιωμένοι μας coaches θα σας καθοδηγήσουν, υποστηρίξουν και ενθαρρύνουν καθημερινά, ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμά σας!

Σε κάθε πρόκληση, με βάση το αποτέλεσμα του κάθε συμμετέχοντα, ανακηρύσσονται οι νικητές.


Τοποθεσία: Online


Περιλαμβάνει:

  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (Herbalife Nutrition) και ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Η κατανάλωση συμπληρωμάτων είναι υποχρεωτική στο challenge. Ο coach σας, θα αξιολογήσει και θα σας συμβουλεύσει ποια είναι τα κατάλληλα για εσάς ώστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιπλέον ο coach σας θα ετοιμάσει για εσάς το διατροφικό σας πλάνο.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται μόνο το βασικό προϊόν το οποίο είναι απαραίτητο για όλους.  

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ & ΣΝΑΚ ΓΙΑ 21 ΗΜΕΡΕΣ

Ένα πρόγραμμα γευμάτων για 21 ημέρες που θα είναι προσαρμοσμένο στον συγκεκριμένο στόχο σας, γενικές οδηγίες και συμβουλές όσον αφορά τις μερίδες και τις μεθόδους μαγειρέματος.

  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ 21 ΗΜΕΡΕΣ

Οι προπονήσεις είναι 30-45 λεπτά. Καθοδηγούνται από έναν πιστοποιημένο προσωπικό coach, εύκολο στην παρακολούθηση, χωρίς απαραίτητο εξοπλισμό και φιλικό προς τους αρχάριους. Είναι επίσης διασκεδαστικά αλλά αποτελεσματικά! Οι coaches μας θα σας διδάξουν τη σωστή φόρμα και θα έχουν επίσης τροποποιημένη έκδοση ασκήσεων για αρχάριους. 

  • 1 ON 1 COACHING (Προσωπικός Coach)

Θα έχετε τον προσωπικό σας coach, ο οποίος θα επικοινωνεί μαζί σας και θα φροντίζει να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! 

  • ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟΥ

Θα έχετε πρόσβαση σε μια ομάδα υποστήριξης, κινήτρων και έμπνευσης με άλλα άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσάς.

  • ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Δώρα για τους νικητές της πρόκλησης.