Ξεκίνα το ΤΑΞΙΔΙ της ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ σου μαζι μας! Μπες στον online ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 10 ημερών!


131.59 
  • Κατηγορία: Fit Marathon
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Γεύσεις Formula 1: *
Γεύσεις Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων: *

Μάθε Περισσότερα


Ο Μαραθώνιος Ελέγχου Βάρους είναι ένα παιχνίδι που κάνει τη διαδικασία ελέγχου βάρους διασκεδαστική!

Συμμετέχοντας στον Μαραθώνιο γίνεσαι μέλος μιας ομάδας που συναγωνίζεται ενάντια σε άλλες ομάδες κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 10 ημερών. Κάθε μέρα θα μοιράζεσαι την πρόοδο σου και θα έχεις εκπληκτική υποστήριξη και πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον προσωπικό σου στόχο.

Στο ξεκίνημα θα λάβεις ένα πλάνο που θα ακολουθείς για 10 μέρες. Το πλάνο θα συμπεριλαμβάνει πληροφορίες διατροφής, βίντεο γυμναστικής για να σε βοηθάμε να κινείσαι περισσότερο, διευκρινίσεις για το πώς δουλεύουν τα προϊόντα μας και πώς σε βοηθάνε. Επίσης θα υπάρχει πάρα πολύ παρακίνηση και υποστήριξη από τον Captain της ομάδας και τους άλλους 8 παίκτες της ομάδας σου.

Στο τέλος των 10 ημερών υπάρχει ένα online Zoom Call όπου όλοι οι Captain συγκεντρώνουμε τις ομάδες μας για να γιορτάσουμε τα αποτελέσματα της κάθε ομάδας και να συγκρίνουμε τα συνολικά αποτελέσματα για να ανακοινώσουμε τη νικήτρια ομάδα.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Telegram (εφαρμογή chat παρόμοια με το messenger) οπότε θα χρειαστεί να κατεβάσεις της εφαρμογή.

Ανυπομονούμε να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που είχες ποτέ!

Τι λες; Είσαι μέσα;


Τοποθεσία: Online


Ο Μαραθώνιος Περιλαμβάνει:

  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (Herbalife Nutrition) και ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΛΑΝΟ

Η κατανάλωση συμπληρωμάτων είναι υποχρεωτική στο challenge. Ο coach σας, θα αξιολογήσει και θα ετοιμάσει για εσάς το διατροφικό σας πλάνο ώστε να φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται το Φόρμουλα 1 Υποκατάστατο Γέυματος, το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων και το Ρόφημα Εδώδιμων Ίνων.

Αν δεν εισαι σίγουρη/ος με ποια προϊόντα να ξεκινήσεις απάντησε αυτό το γρήγορο ερωτηματολόγιο για να σε βοηθήσω!

  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ & ΣΝΑΚ

Συνταγές για γεύματα και σνακ, γενικές οδηγίες και συμβουλές όσον αφορά τις μερίδες και τις μεθόδους μαγειρέματος.

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ONLINE ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ 

Οι προπονήσεις είναι 30-45 λεπτά. Καθοδηγούνται από έναν πιστοποιημένο προσωπικό coach, εύκολο στην παρακολούθηση, χωρίς απαραίτητο εξοπλισμό και φιλικό προς τους αρχάριους. Είναι επίσης διασκεδαστικά αλλά αποτελεσματικά! Οι coaches μας θα σας διδάξουν τη σωστή φόρμα και θα έχουν επίσης τροποποιημένη έκδοση ασκήσεων για αρχάριους. 

  • 1 ON 1 COACHING (Προσωπικός Coach)

Θα έχετε τον προσωπικό σας coach, ο οποίος θα επικοινωνεί μαζί σας και θα φροντίζει να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα! 

  • ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

Θα έχετε πρόσβαση σε μια ομάδα υποστήριξης, κινήτρων και έμπνευσης με άλλα άτομα που έχουν τους ίδιους στόχους με εσάς.

  • ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Δώρα για τους νικητές του Μαραθωνίου.