Αυτό το πακέτο είναι ειδικά κατασκευασμένο για εσάς που ψάχνετε για έναν υγιεινό τρόπο για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή να φάτε ισορροπημένα και υγιεινά το μεσημέρι ή το βράδυ. Ετοιμάζεται σε δευτερόλεπτα και θα σας βοηθήσει να το απολαύσετε χωρίς να στερείστε τις αγαπημένες σας γεύσεις ή ακόμα και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε.


162.84 185.05-12%
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Γεύσεις Formula 1: *
Γεύσεις Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων: *
Γεύσεις Μπάρες Πρωτεΐνης: *

Μάθε Περισσότερα


Η συσκευασία περιέχει:


  • Το F1 είναι ένα νόστιμο και υγιεινό υποκατάστατο γεύματος που προετοιμάζετε σε δευτερόλεπτα, παρέχοντας πλήρη ισορροπία, πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, καλούς υδατάνθρακες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και βρώσιμες ίνες.
  • Protein Drink Mix (PDM): Πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν τη χρήση γάλακτος, και το ποτό πρωτεΐνης PDM της Herbalife προσφέρει μια λύση για να φτιάξετε το αγαπημένο σας ποτό Formula 1 με νερό και να επιτύχετε μια κρεμώδη επίδραση.
  • Το Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων είναι ένα αναζωογονητικό και χαμηλών θερμίδων ποτό που εγχέεται με πράσινο και μαύρο τσάι που βοηθούν στην τόνωση του μεταβολισμού. Σας δίνει ενέργεια και ζωτικότητα. Σε 4 υπέροχες γεύσεις. Απολαύστε το ζεστό ή κρύο.
  • Οι μπάρες πρωτεΐνης Herbalife είναι ένα νόστιμο υγιεινό σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Με περίπου 140 θερμίδες, κάθε μπάρα περιέχει περίπου 10 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης γάλακτος, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην κατασκευή άπαχης μάζας σώματος. Η αύξηση της άπαχης μάζας του σώματος μπορεί να συμβάλει σε αυξημένο μεταβολικό ρυθμό.