Το Microbiotic Max είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει έναν συνδυασμό από προβιοτικά και πρεβιοτικές ίνες, τα οποία συνεργάζονται αρμονικά για να επιτύχετε τους διατροφικούς σας στόχους.


55.94 
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Μάθε Περισσότερα


Λεπτομέριες

Το γαστρεντερικό σας σύστημα είναι ένα εκπληκτικό ανοσολογικό σύστημα του οργανισμού, το οποίο διαθέτει τρισεκατομμύρια βακτήρια, κάποια καλά και κάποια κακά, τα περισσότερα από τα οποία βακτήρια ζούνε στο έντερο1. Το έντερο πραγματοποιεί τόσες πολλές λειτουργίες, χωρίς εσείς να το καταλαβαίνεται. 

Από την πέψη και τη διάσπαση των τροφίμων σε θρεπτικά συστατικά έως την απελευθέρωση ενέργειας την απόρριψη των υπολειμμάτων της τροφής από τον οργανισμό2. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να φροντίζετε την υγεία του γαστρεντερικού σας συστήματος προσθέτοντας στη διατροφή σας τρόφιμα που περιέχουν προβιοτικά και πρεβιοτικά. Τα προβιοτικά στελέχη, όπως τα Lactobacillus και Bifidobacterium, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας και της ποικιλομορφίας των καλών βακτηρίων μέσα στο έντερο σας, ενώ τα πρεβιοτικά τροφοδοτούν τα καλά βακτήρια.

Βασικά πλεονεκτήματα

  • Παρέχει 2 δισεκατομμύρια ζωντανά βακτήρια από στελέχη Bifidobacterium lactis και Lactobacillus helveticus ανά μερίδα
  • Χωρίς γλουτένη
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες
  • Χωρίς γλυκαντικά, χρώματα ή συντηρητικά
  • Δεν χρειάζεται ψύξη
  • Λεπτή γεύση βανίλιας


Χρήση

Προσθέστε 1 φακελάκι (2 g) σε μισό ποτήρι νερό (περίπου 100 ml), ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί και απολαύστε. Πιείτε μόνο του ή προσθέστε στο αγαπημένο σας σέικ Formula 1. Προσθέστε μετά την ανάμειξη και χρησιμοποιήστε υγρά σε θερμοκρασία κάτω των 25 ° C για να αποφύγετε την επίδραση στην αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Απολαύστε το Microbiotic Max μία φορά την ημέρα.