Ξύπνησε με μαλακό και μεταξένιο δέρμα. Αυτή η πλούσια, πολυτελής κρέμα βοηθά στην παροχή της απαιτούμενης ενυδάτωσης στο δέρμα τη νύχτα. Η μακροχρόνια ενυδάτωση σου επιτρέπει να ξυπνάς με πιο μαλακό και ομαλότερο δέρμα.


55.35 
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Μάθε Περισσότερα


Λεπτομέριες 

Αποκλειστικά διαμορφωμένη με βιταμίνη Β3, αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E και Aloe Vera, ηλιέλαιο, έλαιο macadamia, ελαιόλαδο, σησαμέλαιο και εκχύλισμα λουλουδιών Spilanthes acmella, αυτή η θρεπτική ενυδατική κρέμα προσφέρει μακροχρόνια ενυδάτωση ενώ κοιμάσαι.


Βασικά πλεονεκτήματα

  • Κλινικά δοκιμασμένη για να δείξει ότι το δέρμα φαίνεται πιο ομαλό και αισθάνεται μαλακότερο σε μόλις επτά ημέρες.
  • Παρέχει αξιοσημείωτη βελτίωση της συνολικής επιδερμίδας και της φωτεινότητας σε μία μόνο εβδομάδα (Δοκιμασμένη σε άτομα για ομαλότητα, απαλότητα, λάμψη, ακτινοβολία και φωτεινότητα μετρούμενη με οπτική βαθμολόγηση των ειδικών ανά διαστήματα δύο, τεσσάρων και επτά ημερών. Το 100% των ατόμων εμφάνισε βελτίωση στην ομαλότητα, απαλότητα και λάμψη για επτά ημέρες. Το 97% των ατόμων εμφάνισε βελτίωση της ακτινοβολίας και της φωτεινότητας.)
  • Κλινικά δοκιμασμένη για να δείξει ότι η ενυδάτωση του δέρματος διπλασιάζεται για οκτώ ώρες. (Δοκιμασμένη σε άτομα, τα οποία μετρούν τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος σε διαστήματα οκτώ ωρών. Το δέρμα του 100% των ατόμων παρουσίασε διπλά επίπεδα ενυδάτωσης από την αρχική τιμή μετά από οκτώ ώρες.)
  • Χωρίς Paraben
  • Δερματολογικά ελεγμένη.


Χρήση

Για βράδυ. Εφάρμοσε μετά από καθαριστικό, τόνερ και ορό.