Ενίσχθσε τα μαλλιά με ένα παρασκεύασμα εγχύσεως μικροπρωτεΐνης που παράγεται από φυτά και έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη θραύση των μαλλιών που έχουν υποστεί βλάβη.


16.59 
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Μάθε Περισσότερα


Λεπτομέριες  

  • Μεταμόρφωσε τα μαλλιά σου με αυτό το κλινικά ελεγμένο, εγχυμένο με μικροπρωτεΐνες κοντίσιονερ που ενισχύει τις τρίχες για μια μαλακότερη μεταξωτή αίσθηση μετά από μία μόνο χρήση. 
  • Διατίθεται σε σωληνάριο των 250 ml με κάλυμμα


Βασικά πλεονεκτήματα

Φόρμουλα συντήρησης χρώματος.

Χωρίς parabens.

Δεν έχουν προστεθεί τεχνιτά χρώματα ή βαφές.

Φρέσκο, καθαρό άρωμα.

Περιλαμβάνει βότανα.

Κλινικά δοκιμασμένο για να αφήνει τα κατεστραμμένα  μαλλιά 10 φορές ισχυρότερα μετά από μία μόνο χρήση και να μειώσει τη θραύση των τριχών κατά 90%. (Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ενισχυτικό σαμπουάν έναντι μη επεξεργασμένων μαλλιών. Αποτελέσματα βασισμένα στη μελέτη κλινικής ενίσχυσης και θραύσης. Μέση τιμή που προέκυψε από την δοκιμή Combing που διεξήχθη από ένα ανεξάρτητο ερευνητικό εργαστήριο σχετικά με τα «χαλασμένα» κομμάτια τρίχας. Οι αριθμοί σπασμένων ινών συγκρίθηκαν με τα μη επεξεργασμένα έναντι των μαλλιών που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία με τη χρήση φυτικού αλόη ενισχυτικού σαμπουάν και ενισχυτικού μαλακτικού.)


Χρήση

Μασάζ στα μαλλιά. Άφησε το μέχρι και τρία λεπτά. Ξέπλυνε καλά. Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποίησε το με το Herbal Aloe Strengthening Shampoo.