H Γκουρμέ ντοματόσουπα είναι ένα ζεστό, αλμυρό και θρεπτικό υγιεινό σνακ το οποίο είναι εύκολο να γίνει. Συνδυάζει την τελευταία λέξη της διατροφικής επιστήμης με προβιοτικές ίνες ινουλίνης, καθώς επίσης και το φυσικό συστατικό της ντομάτας, το λυκοπένιο. Οι δημοφιλείς γεύσεις βασιλικού και ρίγανης σου προσφέρουν μια γεύση της Μεσογείου.


55.03 
  • Αποστολή: 
  • Πολιτική Επιστροφών: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε 30 μέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και να πάρετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων ή να ανταλλάξετε το προϊόν για ένα άλλο. Δεν καλύπτουμε το κόστος παράδοσης.

Μάθε Περισσότερα


Λεπτομέριες 

Η Σούπα είναι ένα ιδανικό αλμυρό σνακ για οποιοδήποτε πρόγραμμα διαχείρισης βάρους ή πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Είναι ένα γεύμα μεγάλης θρεπτικής αξίας, χαμηλής ενέργειας που παρέχει το αίσθημα του κορεσμού και πληρότητας, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες, που βρίσκονται συχνά σε μεγαλύτερα γεύματα ή λιγότερο υγιεινά, βολικά σνακ.


Βασικά πλεονεκτήματα

  • Επιστημονικά προηγμένο! Περιέχει προβιοτικές ίνες ινουλίνης που υποστηρίζουν την υγεία του πεπτικού συστήματος, και φυσικά αντιοξειδωτικό λυκοπένιο από τις ντομάτες
  • Περιέχει οκτώ φορές περισσότερη πρωτεΐνη από την συνηθισμένη ντοματόσουπα *
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες για να παρέχουν το αίσθημα κορεσμού.
  • Περιέχει 104 θερμίδες για να σε βοηθήσει να διαχειριστείς την ημερήσια θερμιδική πρόσληψη.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους


Χρήση

Με την Γκουρμέ ντοματόσουπα μπορείς να απόλαυσεις ανά πάσα στιγμή καθ 'όλη την ημέρα ένα υγιεινό και θρεπτικό σνακ. Ανάμειξε 2 κουταλιές της σούπας ½ (32 g) με 200 ml ζεστό ή κρύο νερό. Όταν χρησιμοποιείς το κουτάλι της Herbalife, χρησιμοποιήσε 2 μεγάλες και 2 μικρές κοφτές κουταλιές. Χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ισορροπημένης και ποικίλης δίαιτας, σύμφωνα με έναν υγιεινό τρόπο ζωής.


* Η σύνθεση των τροφίμων. Υπηρεσία Τροφίμων Αναφοράς και το Ινστιτούτο Έρευνας Τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2006