Ποια προϊόντα να πάρω;

Σου προτείνω να κάνεις το Δωρέαν Τεστ Ευεξίας, ώστε να μπορώ να ετοιμάσω ένα ενδεικτικό πλάνο ειδικά για τους δικούς σου στόχους. Το πλάνο περιλαμβάνει: (1) συμβουλές διατροφής, (2) προϊ'οντα τα οποία είναι ιδανικά για σένα και πώς να τα χρησιμοποιήσεις για καλύτερο αποτέλεσμα και (3) πλάνο γυμναστικής από το σπίτι.

Τι είναι η Πρόκληση 21 Ημερών;

Μέσα από καθημερινή στήριξη και καθοδήγηση για 21 μέρες η ομάδα μας βοηθά ανθρώπους να βελτιώσουν τις συνήθειες τους, ώστε να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να κάνουν εγγραφή εκ των προτέρων καθώς είναι περιορισμένος ο αριθμός ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν σε κάθε πρόκληση. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Πώς μπορώ να πληρώσω για την παραγγελία μου;

Η σελίδα μου επεξεργάζεται τις πληρωμές μέσω Paypal και θεωρείται μια από τις πιο αφαλής μεθόδους διεκπαιρέωσης πληρωμών διαδικτυακά. Δεν απαιτείται να έχεις λογαριασμό Paypal καθώς είναι εφικτό να χρησιμοποιήσεις την πιστωτική σου κάρτα μέσω της υπηρεσίας Paypal, η οποία θα επαληθεύσει όλες τις πληροφορίες πρωτού ολοκληρωθεί η πληρωμή. Υπάρχει επίσης η επιλογή να πληρώσεις μέσω Revolut, QuickPay ή ακόμη και με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων. Αν χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info@YourCoachDiana.com.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να έρθει η παραγγελία μου;

Εντός 24 ώρων από την στιγμή της παραγγελίας σου θα επικοινωνήσω μαζί σου για να επιλέξεις μια βολική για εσένα ημέρα και ώρα παράδοσης. Οι παραδόσεις γίνονται εντός 2-3 ημερών.

Μπορώ να έχω έκπτωση;

Σιγουρέψου ότι θα γίνεις μέλος της σελίδας μου για να παραλαμβάνεις σχετικές ειδοποίησεις για μυστικές εκπτώσεις και προσφορές! Επίσης, εάν έχεις ήδη δοκιμάσει τα προϊόντα και σου έχουν αρέσει, μπορείς να γίνεις VIP μέλος και να έχεις έκπτωση από 25-45%. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλίκ ΕΔΩ.