Προνόμια Μέλους

Ως προνομιούχο μέλος της Herbalife Nutrition έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις τα παρακάτω οφέλη:

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ 25% ΩΣ 50%

Αγοράζεις απευθείας τα προϊόντα από την Herbalife Nutrition μέσω του δικού σου προσωπικού κωδικού με έκπτωση ξεκινώντας απο 25% και τη δυνατότητα να φτάσεις εώς 50%.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

H Herbalife Nutrition ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώνει αποκλειστικές προσφορές και ανταμοιβές μόνο για τα Μέλη. Οι ανταμοιβές αυτές μπορεί να είναι από ένα shaker με το λογότυπο της Herbalife Nutrition εώς και δωρεάν διακοπές σε όλο τον κόσμο.

ΥΛΙΚΟ MARKETING ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Ως μέλος της Herbalife Nutrition θα έχεις πρόσβαση σε online πλατφόρμα με το επίσημο υλικό Marketing της εταιρίας και σε εκπαιδεύσεις τόσο online όσο και δια ζώσης από καταξιωμένους επιστήμονες στον τομέα της διατροφής και από άλλα μέλη που έχουν ήδη φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ (COACH)

Φυσικά σε αυτό το ταξίδι δε θα μπορούσες να είσαι μόνος/η! Θα έχεις δίπλα σου τον δικό σου ανάδοχο για να σε καθοδηγεί και να σου δίνει στήριξη σε κάθε σου βήμα και στόχο.


Στη φόρμα εγγραφής θα ζητηθεί :

  • SPONSOR ID: V715440042
  • SPONSOR LAST NAME: PAR

Οτιδήποτε χρειαστείς κατά τη διάρκεια της εγγραφής είμαι στη διάθεσή σου στο 99677814 για να σε καθοδηγήσω να κάνεις σωστά την εγγραφή σου!